Returnér dine varer fra Fitness & Nutrition ApS

Her kan du ganske let købe en pakkelabel til brug ved returnering af varer, som er købt hos Fitness & Nutrition ApS. Returfragten koster 39,00 kr. og du kan betale med kreditkort.

Pakken må max veje 20 kg, så har du købt noget der vejer over 20 kg er der to muligheder:

1) Hvis pakken kan deles op i flere pakker der hver vejer under 20 kg, køber du bare det antal retur-labels der passer til. Det gør du ved at udfylde denne formular det givne antal gange.

2) Hvis pakken kun indeholder en varer der vejer over 20 kg (Fx en håndvægt på 30 kg) da kan denne returlabel ikke benyttes og du skal derfor kontakte os på info@billig-fitness.dk

Det er meget vigtigt at du vedlægger en kopi af din faktura el. ordrebekræftelse, eller at du laver en seddel med dit ordrenummer og navn og ligger det med i returpakken, så vi kan se hvor returpakken kommer fra.

Du skal også skrive hvorfor du returnerer og om du ønsker pengene retur, eller et gavekort til shoppen.

Refunderinger i forbindelse med returpakker sker i løbet af 14 dage.

Når betalingen er gennemført, får du en kvitteringsside, og her kan du hente og udskrive din returlabel. Returlabelen vil også blive sendt som vedhæftet pdf til den e-mailadresse, som du har oplyst.

Du kan udskrive returlabelen på en almindelig A4-printer. Herefter sætter du labelen forsvarligt fast på pakken uden at dække tekst og stregkode. Så er du klar til at aflevere pakken til Bring i en pakkebutik eller en pakkeboks.

Fitness & Nutrition ApS
Karlebovej 59
3400 Hillerød
Denmark
Tlf: 71993848
info@billig-fitness.dk

Din information