Returnér dine varer fra HairLust

Her kan du ganske let købe en DAO pakkelabel til brug ved returnering af varer, som er købt hos HairLust. Returfragten koster 19 kr. og du kan betale med kreditkort.

Når betalingen er gennemført, får du en kvitteringsside, og her kan du hente og udskrive din returlabel. Returlabelen vil også blive sendt som vedhæftet pdf til den e-mailadresse, som du har oplyst.

Du kan udskrive returlabelen på en almindelig A4-printer. Herefter sætter du labelen forsvarligt fast på pakken uden at dække tekst og stregkode. Så er du klar til at aflevere pakken i DAO pakkeshop. Alternativt for at udskrive label, så kan du blot påføre den 9-cifrede labelless kode på din returpakke, som der står på dit købte returlabel.

Bemærk venligst at telefonnummeret til højre er til Coolrunner, som står for returfragten og ikke til HairLust kundeservice. Du skal kontakte HairLust på e-mail eller live-chat, hvis du har nogle spørgsmål til din returnering.

Vigtigt: Vi kan kun identificere og returnere pengene for din ordre ved, at du oplyser det korrekte ordrenummer og indtaster navnet, som ordren er sendt til.

HairLust
Kompagnistræde 16, 2. sal
1208 København K
Denmark
Tlf: 77 34 05 00
kundeservice@thehairlust.com

Din information